Övrigt

 

Fordon- och Transportprogrammet, Gymnasium Skövde

Under hösten 2012 så inledde vi ett samarbete med Fordon- och transportprogrammet (inriktning Transport) på Gymnasium Skövde. Samarbetet innebär att vi tar emot elever i årskurs 2 som ska ut på APL (Arbetsplatslära). Praktiken innebär att de ska få en inblick i hur det är att arbeta inom transportbranschen.

Vi tycker att det är ett mycket givande samarbete då vi får en inblick i ”skolans värld” och vad eleverna får lära sig, vad de kan och samtidigt visa dem hur det är att arbeta inom transport.

Sedan våren 2015 så är jag, Marie Jonsson utsedd till ordförande i programrådet för Fordon- och transportprogrammet, inriktning transport.

För mer information om programmet, se

http://www.gymnasium.se/Fordons_och_transportprogrammet_FT_Transport_101664.htm

 

Sveriges Åkeriföretag

Budkompassen är sedan 2010 medlem i Sveriges Åkeriföretag Skaraborg. Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och de arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.

För mer information se www.akeri.se 

 

 

 

 

Momenta AB

Budkompassen är med och bidrar till Momenta AB:s trafiksäkerhetskampanjer. Momentas kampanjer innebär bland annat utdelning av trafikvästar, cykelhjälmar och reflexer till låg- och mellanstadiebarn. I de kampanjer som Budkompassen är med och bidrar till gäller det skolbarn i Falköpings kommun och Skövde kommun.

För mer information se:
www.momenta.se

 

Grebbans Nöjesrestaurang

Grebbans Nöjesrestaurang ligger i Grebban (utanför Hjo) och vi kan verkligen intyga att de uppfyller vad de lovar med sin affärsidé (se nedan). Det är proffsig underhållning och en upplevelse utöver det vanliga. Både mat och underhållning håller förstaklass. Passar ypperligt både för företagsfest och privatpersoner.

Deras affärsidé är:
”Servera god och vällagad mat i kombination med proffsig, fartfylld middagsunderhållning som skall ge gästen en upplevelse utöver det vanliga”

För mer information se

www.grebbans.se