Om företaget

HISTORIK

Oktober 2010
Budkompassen AB startades hösten 2010 av Marie Jonsson och Ingemar Pettersson. Vi fick i början på 2010 förfrågan om att ta över fordon och personal från Oves Bud i Borgunda AB, där Ingemar hade arbetat som chaufför sedan 2005. Jag, dvs. Marie arbetade som ordermottagare/leveransbevakare på IAC Group Skara när vi fick förfrågan att ta över verksamheten från Ove och det kändes som ett självklart alternativ och en möjlighet att få prova något nytt.

Jag har en Filosofie kandidatexamen inom Industriell ledning och organisation, samt en Högskoleingenjörsexamen inom automatiseringsteknik. Den fyraåriga högskoleutbildningen innehöll bland annat, ledarskap, logistik, ekonomistyrning, företagsstrategier mm. Den kunskap jag erhållit genom den breda utbildningen har jag stor nytta av i det dagliga arbetet med att bedriva åkeriverksamhet.

Verksamheten består i huvudsak av att utföra bud- och godstransporter, med en lastvikt upp till 1300kg.

Förutom mig så har Budkompassen AB ytterligare 4 extra timanställda.

September 2014
Från och med 1:a september 2014 så var det dags att ta ett nytt steg för Budkompassen. Jag är numera ensam ägare av företaget.

Dessutom så har företaget ny adress:

Budkompassen AB
Kåsatorpsvägen 15
541 34 SKÖVDE

Oktober 2018
Från och med 8:e oktober 2018 så var det dags att ta ett nytt steg för Budkompassen. Från och med det datumet så har företaget återigen en ny adress:

Budkompassen AB
Götlunda Sörhaga 2
549 91  TIDAN

Välkommen att kontakta mig för offert eller övrig information, se kontaktuppgifter under menyvalet Kontakt.

Med vänliga hälsningar, Marie Jonsson