NULÄGE

Budkompassen AB är mitt inne i en förändringsprocess av verksamheten. Företaget kommer att finnas kvar, men i en mindre skala.

Tacksam för förståelse för om vi inte kan säga ja till alla transporter under själva förändringsprocessen. Jag kommer hålla hemsidan uppdaterad med information om de olika stegen i processen.

Jag vill också göra ett förtydligande om att vi INTE utför flyttransporter av något slag.

Med vänliga hälsningar, Marie Jonsson

Bild Marie

Välkommen till Budkompassen, ”Vi kör nord, syd, öst och väst. Dit det passar dig bäst.” Om ni är i behov av bud- och godstransporter så hoppas vi att ni ser oss som det självklara valet.

För mer information om oss och vår verksamhet se information under de olika menyvalen eller kontakta oss på telefonnummer: 0733-401102.

OBS! Vi försöker lösa transporter oavsett tidpunkt på dygnet, så tveka inte att kontakta oss på telefonnumret ovan, när ni än är i behov av transporter, dag som natt!

English version

Welcome to Budkompassen, "We drive north, south, east and west. In the direction that suits you the best."If you are in need of courier and freight services, we hope that you see us as the obvious choice.

For more information about us and our company see the information under the various menu options or contact us at phone number: +46 (0)733-401102.

NOTE: We try to solve transportation regardless of the time of day, so do not hesitate to contact us at the phone number above, when you may be in need of transportation, day or night! 

Förändring av verksamheten

Hej på er

Jag är mitt inne i ett skede av förändring av verksamheten. Jag vet inte exakt vad utgången av den blir ännu, men jag håller er uppdaterade om vad som händer.

Jag önskar alla en fin sommar!

 

//Marie, Budkompassen   Bild Marie

Uppdatering fordonsspecifikation – investering i tung lastbil

Nu har jag äntligen uppdaterat vår fordonsspecifikation.

Vi har nyligen investerat i en tung lastbil, Scania P340. Det innebär såklart ytterligare möjligheter att då även utföra transporter av tyngre gods.

Fordonsspecifikation

Fordonsspecifikation Scania P340

I mars kommer ytterligare en budbil, Caddy Maxi. I nuläget har vi ingen liten budbil, då vår Peugeot partner blev påkörd bakifrån och inlöst av försäkringsbolaget.

Investeringar är alltid en chansning, men vi får hoppas att 2017 blir ett bra år med utökade möjligheter och fler kunder.

 

Med vänliga hälsningar, Marie Wilhelmsson

 

Juli 2016 – Förändringar, investeringar i fordon och kompetens

Tack vare att vi fått två nya uppdrag (sedan maj i år) av en av våra samarbetspartner så var det dags att investera för nu och för framtiden:

Vi har investerat i ytterligare en budbil, Renault Master CAW 338, för mer info se under fliken Fordon.

Dessutom har vi anställt ytterligare en chaufför på heltid. Vi välkomnar Pierre Juslin till företaget och känner redan efter några veckor att han är en stor tillgång för oss! Han har även CE-kort vilket gör att vi får fler möjligheter vad det gäller bemanning osv. Han kommer närmast från Postnord och har stor erfarenhet av distribution av pall och paket. Pierre är faktiskt bror till Marcus Juslin som varit anställd sedan april 2015. Med just dessa två som chaufförer ser jag ljust på framtiden för Budkompassen.

I sommar har vi haft Jakob Isacson som sommarvikarie. Han kommer även att jobba lite extra hos oss i höst om behov finns. Han går Fordon-Transportgymnasiet här i Skövde och vi kommer att följa honom tills han tar studenten sommaren 2017. Vi tackar för hans insats såhär långt och det kommer bli intressant att följa hans utveckling under hans sista år på gymnasiet. Jag har nämligen äran att vara ordförande i Transportrådet på Fordon-Transportgymnasiet, vilket är väldigt lärorikt.

Önskar er en trevlig sensommar.

Med vänliga hälsningar, Marie

Uppdatering, januari 2016

Nuläge,

Pga omförhandlingar så förlorad vi två uppdrag från och med årsskiftet så vi har fått göra en del förändringar, vilket innebär att from 2016-01-15 så är det enbart jag och Marcus som arbetar heltid i företaget.

Vi hoppas på nya uppdrag som vi har lämnat anbud på och med motgångar föds framgångar så vi blickar framåt.

Januari i år är trots det som beskrivits ovan, bästa januari sen vi började driva Budkompassen 2010 så jag vill rikta ett stort tack till våra trogna kunder och samarbetspartners, samt ett stort tack till Marcus som är oerhört duktig och omtyckt!

// Marie Wilhelmsson

Summering verksamhetsår 140901 tom 150831

Under det gångna verksamhetsåret 140901-150831 summerar vi följande utveckling:

1) September: Jag, Marie, är sedan 1/9-2014 ensam ägare av Budkompassen. I samband med det så flyttade jag verksamheten till Kåsatorpsvägen 15 i Skövde.

2) September: Ny daglig körning (mån-fre)

3) April: Nyanställning av Marcus Juslin på heltid. Arbetade innan som chaufför på Postnord Sverige i Skövde.

4) Maj: Utökade verksamheten med ytterligare en budbil, (se Fordon Renault Master LOW 740 för ytterligare info).

5) Maj: Ny daglig körning (mån-fre)

6) Juni: Nyanställning av Josef Bergström som semestervikarie, och numera anställd på heltid. Arbetade tidigare inom Försvarsmakten i Skövde.

7) Augusti: Ökade omsättning med ca 485tkr, genom ökad omsättning hos befintliga kunder, samt nya kunder som tillkommit.

Jag vill med denna summering tacka alla som varit med och bidragit till denna positiva förändring under det gångna verksamhetsåret.

Med vänliga hälsningar, Marie Wilhelmsson.

 

 

1:a september, förändringarnas datum

Det är med glädje som jag, (Marie) härmed kan informera om att från och med
1:a september så finner ni Budkompassen på vår nya adress. Jag är dessutom från datumet ovan ensam ägare av företaget.

Budkompassen AB
Kåsatorpsvägen 15
541 34 Skövde
Kontakt: Marie Wilhelmsson 0733-401102
E-post: marie@budkompassen.se

Varmt välkomna att besöka oss!

1 2 3