Juli 2016 – Förändringar, investeringar i fordon och kompetens

Tack vare att vi fått två nya uppdrag (sedan maj i år) av en av våra samarbetspartner så var det dags att investera för nu och för framtiden:

Vi har investerat i ytterligare en budbil, Renault Master CAW 338, för mer info se under fliken Fordon.

Dessutom har vi anställt ytterligare en chaufför på heltid. Vi välkomnar Pierre Juslin till företaget och känner redan efter några veckor att han är en stor tillgång för oss! Han har även CE-kort vilket gör att vi får fler möjligheter vad det gäller bemanning osv. Han kommer närmast från Postnord och har stor erfarenhet av distribution av pall och paket. Pierre är faktiskt bror till Marcus Juslin som varit anställd sedan april 2015. Med just dessa två som chaufförer ser jag ljust på framtiden för Budkompassen.

I sommar har vi haft Jakob Isacson som sommarvikarie. Han kommer även att jobba lite extra hos oss i höst om behov finns. Han går Fordon-Transportgymnasiet här i Skövde och vi kommer att följa honom tills han tar studenten sommaren 2017. Vi tackar för hans insats såhär långt och det kommer bli intressant att följa hans utveckling under hans sista år på gymnasiet. Jag har nämligen äran att vara ordförande i Transportrådet på Fordon-Transportgymnasiet, vilket är väldigt lärorikt.

Önskar er en trevlig sensommar.

Med vänliga hälsningar, Marie